avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Fondul de rulment
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Fondul de rulment

De ce trebuie sa plătesc un fond de rulment calculat de asociație de 150,00 lei, în condițiile în care cheltuielile lunare calculate lunar ptr apartamentul meu nu depășesc 40,00lei-avand apa, curentul și gazele contorizate individual pentru care plătesc direct la furnizori?Cheltuielile ce mi se calculează sunt cele cu femeia de serviciu, curentul pe casa scării și salariile la administrator, președinte, cenzor și avocat?!De ce fondul de rulment este de 150,00 lei și nu de 40,00 de lei?
Ultima modificare: Miercuri, 10 Octombrie 2018
GMSS, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:08, 11 Octombrie 2018
raspunsul la intrebarea dv il poate acorad presedintele de asociatie care sa va prezinte inclusiv documentele justificative pentru suma impusa
In temeiul disp L nr 196/2018 solicitati oficial presedintelui de asociatie sa va comunice modalitatea de calcul pentru suma impusa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli intretinere la un apartament nelocuit remier remier Ce lege stabileste calcularea intretinerii pentru un apartament nelocuit pe perioada verii daca plec la o casa de vacanta pana in toamna cand vine frigul, si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am si eu o situatie cu o datorie la asociatia de proprietari ... Angela1989 Angela1989 Buna ziua! Am si eu o situatie cu o datorie la asociatia de proprietari si as vrea sa stiu ce pot face. Am un apartament care nu este locuit de foarte multi ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari FUJYMOTO FUJYMOTO Am onoarea sa va salut . Daca imi permiteti am o intrebare care ma macina de 4 ani si va cer sprijin , pasii care trebuie sai urmez pentru rezolvare . ... (vezi toată discuția)