avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită imobil executat silit cu ipoteca
Discuție deschisă în Executare silită

imobil executat silit cu ipoteca

Un imobil are trecut in CF
- in 2007 ipoteca in favoarea BCR, interdictie instrainare, inchiriere etc pt suma 1000.000 euro
- in 2013 Hotarare Judecatoreasca nr.... Se notează urmărirea silită imobiliară emisă in dosar de executare nr... în baza încheierii civile nr.... formulată de creditoarea BRD pentru recuperarea sumei de 50 000 euro.
- 2018 Se notează urmărirea silită imobiliară emisă in dosar de executare nr... în baza
încheierii civile nr. ...nr dos.... a Judecatoriei ...., formulată de creditoarea BCR pentru recuperarea sumei de 110.000 euro.
Am mai gasit o decizie dar nu e trecuta in CF in care scrie încuviinţare executare silită CONEXARE DOSARE EXECUTIONALE ( intre BCR si BRD) din 2018.

Acum BRD scoate la licitatie ap pentru recuperarea sumei de 50 000. De ce are dreptul sa il scoata la licitatie BRD, nici macar nu are ipoteca in CF ? Ce se intampla cu ipoteca de la BCR si cu banii cei ii datoreaza catre BCR ? Apartamentul nu valoreaza mai mult de 70. 000 euro. Adjudecatarul il preia liber de sarcini (adica fara ipoteci) ? Multumesc astept un raspùns de la dumneavoastra.
Ultima modificare: Joi, 11 Octombrie 2018
adrian157, utilizator
Buna dimineata,
nu aveti la indemana decat promovarea, urgent, a unei contstatii la executare si suspendarea executarii pana la judecarea contestatiei
Daca doriti mai multe detalii ma puteti contacta
Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neachitarea de catre adjudecatar a sumei licitate ContSters202285 ContSters202285 in urma unei licitatiei, adjudecatarul nu a putut achita suma cu care a licitat, i s-a pus popriere pe cont fostului debitor pentru intreaga valoare, ... (vezi toată discuția)
Ipoteca executionala = ipoteca legala ??? vio c vio c caz concret: in urma derularii procedurii de executare silita efectuata asupra bunurilor unui debitor de o institutie bugetara in baza OG nr. 61/2002, la ... (vezi toată discuția)