avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare femeie serviciu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare femeie serviciu

Buna ziua.
As dori sa va intreb daca doresc sa angajez o femeie de serviciu, intr-o institutie publica, trebuie sa indeplineasca pe langa alte conditii si cea de studii generale, conform cod COR. Ce inseamna acest lucru? 4 clase sau 8 clase?Multumesc
Cel mai recent răspuns: tonidraghici , utilizator 12:43, 11 Octombrie 2018
Trebuie să fi terminat clasa a 8-a.
Inseamna ca cei fara 8 clase nu se mai pot angaja niciodata?
Dreptul la muncă nu poate fi îngrădit. Obligația viitorului angajat este să depună documente care atestă starea civilă și cazierul judiciar, ulterior, după angajare, și după finalizarea studiilor, completează documentele cu studiile absolvite.
Ultima modificare: Joi, 11 Octombrie 2018
tonidraghici, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii medii luminita29 luminita29 Buna ziua. Am o nelamurire....Am un salariat angajat pe functia de lacatus mecanic.cod COR 721410 (nivel pregatire 2 - studii medii) .Are 8 clase si o ... (vezi toată discuția)
Diferenta dintre paznic si agent de paza mama33 mama33 Buna!..am si eu o intrebare: Daca am doar 9 clase pot sa urmez cursurile de calificare ca agent de paza?...acum sunt in somaj.:( Multumesc! (vezi toată discuția)
ingrijitor- studii minime pentru angajare sgbrinco sgbrinco As dori raspuns la urmatoarea intrebare: o institutie publica poate sa angajeze pe post de ingrijitor (femeie de serviciu) o persoana care nu are studiile ... (vezi toată discuția)