avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ingrijitor- studii minime pentru angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ingrijitor- studii minime pentru angajare

As dori raspuns la urmatoarea intrebare: o institutie publica poate sa angajeze pe post de ingrijitor (femeie de serviciu) o persoana care nu are studiile gimnaziale finalizate (8 clase absolvite)?
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 15:01, 20 August 2009
Da angajarea poate avea loc .A se parcurge atent obligatiile din fisa postului de ingrijitor..
ingrijitorul intra la categoria "muncitori necalificati"

daca nu are nici macar 8 clase finalizate sigur nu are alta calificare. ce sa-i faci? trebuie sa traiasca si oamenii astia!

il puteti angaja fara probleme. trebuie insa sa aveti grija sa-si citeasca cu atentie atributiile de serviciu, sa le inteleaga si sa semneze ptr ele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare persoana fara calificare ncris78 ncris78 Sunt PFA, cod caen 4779, si as dori sa imi angajez o persoana care sa se ocupe de magazinul de mobila second-hand. Pe ce post as putea angaja persoana ... (vezi toată discuția)
Incadrare co CR_MA CR_MA buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: trebuie sa angajaez un domn care are scoala profesionala cu calificarea de ... (vezi toată discuția)
Angajare femeie serviciu alinaleu70 alinaleu70 Buna ziua. As dori sa va intreb daca doresc sa angajez o femeie de serviciu, intr-o institutie publica, trebuie sa indeplineasca pe langa alte conditii si cea ... (vezi toată discuția)