Sunt plecata din tara de 7 ani. In apartamentul din Buc, detin servicii de internet si tv de la RCS RDS. Nu sunt sub contract de foarte multi ani. Am donat acest apartament mamei mele. RCS RDS imi spune ca nu mi poate rezilia contractul decat daca ma prezint personal sau printr un imputernicit. Daca notific in scris - email ul din contul meu RCS, ca nu mai doresc sa beneficiez de serviciile respective de la data de 1 noiembrie, de exemplu, ma pot considera exonerata de contract !
Va multumesc pentru ajutor ! Cu stima, I. Draghici
„In cazul in care, nu va puteti adresa punctelor de prezenta RCS&RDS pentru depunerea cererii de reziliere, mentionam ca exista posibilitatea sa solicitati rezilierea prin notificarea scrisa transmisa, cu cel putin 30(treizeci) de zile inainte de data la care se doreste incetarea contractului. In vederea analizarii si verificarii situatiei privind rezilierea, exista posibilitatea sa ne transmiteti cererea scrisa, datata si semnata, pe adresa de e-mail clienti@rcs-rds.ro. ”
acesta este răspunsul primit, aflându-mă cam în aceeași situație ca a dvs., din partea rcs-rds.