avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reziliere contract RCS RDS
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reziliere contract RCS RDS

Sunt plecata din tara de 7 ani. In apartamentul din Buc, detin servicii de internet si tv de la RCS RDS. Nu sunt sub contract de foarte multi ani. Am donat acest apartament mamei mele. RCS RDS imi spune ca nu mi poate rezilia contractul decat daca ma prezint personal sau printr un imputernicit. Daca notific in scris - email ul din contul meu RCS, ca nu mai doresc sa beneficiez de serviciile respective de la data de 1 noiembrie, de exemplu, ma pot considera exonerata de contract !
Va multumesc pentru ajutor ! Cu stima, I. Draghici
Cel mai recent răspuns: tonidraghici , utilizator 12:21, 11 Octombrie 2018
„In cazul in care, nu va puteti adresa punctelor de prezenta RCS&RDS pentru depunerea cererii de reziliere, mentionam ca exista posibilitatea sa solicitati rezilierea prin notificarea scrisa transmisa, cu cel putin 30(treizeci) de zile inainte de data la care se doreste incetarea contractului. In vederea analizarii si verificarii situatiei privind rezilierea, exista posibilitatea sa ne transmiteti cererea scrisa, datata si semnata, pe adresa de e-mail clienti@rcs-rds.ro. ”

acesta este răspunsul primit, aflându-mă cam în aceeași situație ca a dvs., din partea rcs-rds.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitate reziliere contract rds rcs DanutSimonca DanutSimonca Buna ziua, Am un contract cu cei de la RDS RCS pentru tv si internet, eu nu mai locuiesc in localitatea respectiva si nu mai beneficiez de acele ... (vezi toată discuția)
Problema contract rds mihbar mihbar Buna ziua Sunt intr-o situatie total neplacuta cu cei de la RCS-RDS Romania. In urma cu 6 ani am facut un contract ei pentru un serviciu CableLink. In ... (vezi toată discuția)
Denuntarea unilaterala a contractului de prestari servicii bikeoholic bikeoholic Am facut un contract cu RCS&RDS pe 21.12.2009 urmand ca pe 15.01.2010 sa mi se instaleze serviciile pentru care am optat in contract, si anume cablu TV, ... (vezi toată discuția)