avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Acte bursa sociala
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Acte bursa sociala

Buna ziua! Sunt studenta si vreau sa depun actele pt. bursa sociala. Avand in vedere ca mama are PFA, de la ea este nevoie doar de declaratia 200 pe anul 2018? Mai este necesara si Adeverinta de la administratia financiara din care sa rezulte veniturile realizate/sau nu in urma altor activitati salariale pt. anul 2018?
Cel mai recent răspuns: Bibi62 , utilizator 13:12, 11 Octombrie 2018
Actele necesare sunt cele pe care vi le cer cei de la universitate, la formarea dosarului. Au un regulament pentru burse. De regula, orice venit se dovedeste printr-un document( adeverinta de venituri salariale sau de la ANAF).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Burse sociale studenti OsM123 OsM123 Buna ziua! Sunt studenta in Romania,am varsta sub 26 ani,sunt orfana de un parinte si as vrea sa fac cerere pt bursa sociala la facultate. Am citit ca pt ... (vezi toată discuția)
Obtinere acte bursa sociala student dinosaurusttt dinosaurusttt Buna ziua, trebuie sa adun niste acte pentru bursa sociala oferita de Universitate, dar am cateva nelamuriri. Se cer: \"adeverinte din care sa rezulte ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie redactat un memoriu? julyane19 julyane19 una seara, Sunt masteranda in anul II, la Facultatea de Sociologie, Universitatea din Bucuresti. De curand, am obtinut o [b]bursa de performanta ... (vezi toată discuția)