avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pierdut comunicarea cu familia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pierdut comunicarea cu familia

Buna ziua
Sunt navigator , sotia alcolica sub tratament psihiatric , fetite genemene in varsta de 8 ani, ramase cu sotia la domiciliu din Constanta. De doua saptamani am pierdut total contactul cu ea, nemairaspunzand la telefon sau la usa ,atat Mie cat si tuturor membrilor familiei. Nu stiu cum sa procedez avand in vedere ca in acest moment imi este imposibil sa vin acasa . La ce autoritate sa apelez? Sunt f ingrijorat pentru copii in special ca au mai avut loc episoade cand nu au fost dusi la scoala Sau nu au fost bine tratati.

Va Multumesc
Cu stima
Marian Marcu
Cel mai recent răspuns: tonidraghici , utilizator 16:20, 11 Octombrie 2018
Sunați de urgență la 112.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate fi determinata o persoana cu probleme psihice sa mearga la medic ? nico_logo nico_logo Buna ziua! Cunosc un caz care pe mine ma oripileaza!!! Intr-o familie exista o perosana de 23 de ani diagnosticata in urma cu 5 ani cu depresie anxioasa. de 2 ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi ajut sotia? anonim2009 anonim2009 buna ziua in urma cu 1 saptamana pe 19- sotia mea - a fost luata cu acord sau fara nu stiu- de acasa si a mers la parinti. La acel moment eram plecat din ... (vezi toată discuția)
Internare nevoluntara la psihiatrie Alias_800 Alias_800 Buna ziua, am o prietena ce a fost internata nevoluntar la psihiatrie de catre sotul ei. Sotul ei a venit cu 2 rude, au imobilizat-o, au sunat la 112 spunand ... (vezi toată discuția)