avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate de stiut
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

de stiut

daca cineva iti pune mdicamente din propria initiativa in mancare apa fara stirea ta fara acordul tau cum poti dovedi si daca poti sa tragi la raspunrere
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 12:49, 12 Octombrie 2018
Prin analize fecale, ale pilozitatilor, sanguine si de urina.
Tragerea la raspundere este mai delicata.
EX: daca o persoana nu are libru arbitru, persoana/ele care o au in ingrijire au obligatia de a-i administra medicamente prescrise in interesul medical al persoanei ingrijite.
Deci, tragerea la raspundere este posibila, totul depinde de situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recoltare probe biologice ContSters71247 ContSters71247 Sunt oprit in trafic si mi se cere sa ma supun recoltarii de probe biologice (suspiciune de consum de substante interzise). Accept sa ofer probe de saliva, ... (vezi toată discuția)
Exista aceasta legea invocata de medicul de familie? Tallulah Tallulah As dori sa stiu daca exista cumva o lege conform careia medicul de familie sa nu poata elibera in aceeasi luna trimitere si reteta, intrucat eu nu am reusit sa ... (vezi toată discuția)
Alcoolic putintica_rabdare putintica_rabdare Exista vreo procedura juridica prin care sa poti obliga o ruda alcoolica sa se interneze intr-un centru de dezalcoolizare sau intr-un camin de batrani? (vezi toată discuția)