avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Grupa 1si 2 condiiti deosebite ?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Grupa 1si 2 condiiti deosebite ?

Pensia de invaliditate. Gr.. 3 ,daca am 9 ani si 8 luni in. grupa 2 ,si am decizia de pensionare din august 2009,cand se recalculeaza pensia pentru grupa 2???Are cineva ideie ,ca nu mai inteleg nimic.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 19:24, 11 Octombrie 2018
Nu mai primiti nimic pentru anii de grupa.
Ati primit la deschiderea drepturilor prin aplicarea O.U.G.209/2008.
O gasiti mentionata in decizie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noi modificari la legea pensiilor, 2016 Silas Elena Silas Elena Daca sunt pensionata din septembrie 2010, voi putea beneficia de cresterea punctajelor anuale realizate?...asa am dedus...am lucrat 20 de ani in grupa a doua ... (vezi toată discuția)
Spor de 25% care se acordă persoanelor care au lucrat în gr. ii pam-pam pam-pam Am lucrat în grupa a II-a de muncă timp de 5 ani și 7 luni, iar cu data de 01.01.2010 am fost pensionat, cu pensie de invaliditate gr. II. Cu data de ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie faciania faciania Am lucrat 13 ani in grupa a doua acum sunt pensionata pe caz de boala grad 3 va rog Spune-ți-mi dacă beneficiez de recalculare adică de mărirea pensiei cu ... (vezi toată discuția)