avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Antecontract vinzare cumparare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Antecontract vinzare cumparare

Am facur un antecontract la un spatiu comercial,pe o pers.fizica.Am primit i suma de bani,restul urmind sa i primesc in rate lunare,timp de 2 ani.Am stipulat in antecontract,sa se poata face contracte la utilitati,dar cind s a prezentat la Eon,a zis ca nu se poate asa ceva,decit cu contract de vinzare cumparare,sa treaca utilitatile pe numele respectivei.Eu nu vreau ca fact.de la utilitati sa fie trecute pe numele meu in continuare.Va rog ajutati ma,si spuneti mi ce i de facut!Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Matei CHIRILOV , Avocat 16:09, 12 Octombrie 2018
Incheiati un contract de vanzare cumparare cu plata in rate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de rezervare apartament morosanucarmen morosanucarmen Am incheiat o cerere de rezervare a unui apartament pt care am platit 90% din valoare , urmind ca la receptia apartamentului si incheierea contractului de ... (vezi toată discuția)
Executare silita doinitaa doinitaa In 28.02.2008 am luat un credit de nevoi personale in valoare de 33700 ron cu buletinul pe salar pe o perioada de 10 ani.Am platit rate pina in 26.07.2010 dupa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am un teren de vinzare și am găsit cumpărător, ... johny gyo johny gyo Buna ziua Am un teren de vinzare și am găsit cumpărător, doar ca nu are toată suma de bani.mia propus sa imi dea o casa la curte și diferența de ... (vezi toată discuția)