avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Reincredintare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Reincredintare minor

Sunt plecată în străinătate lăsând copilul la tatal lui avand custodie comună.acum el vrea sa obtina reincredinarea minorului si custodie definitivă.ce pot face in cazul de fata pt a nu mi pierde copilul tatăl acestuia privindu ma la dreptul de a tine legatura cu el si bunicii materii.pot lua copilul sa l las la părinții mei si eu sa plec in străinătate?
Parintele este cel care trebuie sa stea cu copilul.

E mult de discutat.

Poate ar fi bine sa luati copilul.cu dvs.
Ultima modificare: Vineri, 12 Octombrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Daca dvs nu sunteti de acord, nu vad motive ca instanta de tutela sa stabileasca ca autoritatea parinteasca sa se exercite in mod exclusiv de tatal copilului.
Programul de vizitare, locuinta minorului si pensia de intretinere tot la instanta de tutela se stabilesc.
Discutati cu un avocat despre toata situatia de fapt si o sa va lamureasca ce anume puteti obtine.
Ultima modificare: Vineri, 12 Octombrie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! am in intretinere un copil minor cu fostul sot.divortul ... GeorgianaMadalina GeorgianaMadalina Buna seara! Am in intretinere un copil minor cu fostul sot.Divortul a fost facut de comun acord la notar. El este plecat in strainatate de 5 ani. Din motive ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am?- lasare copii in grija bunicilor Mayytza Mayytza Buna seara! As dori sa plec in strainatate pentru a munci periodic, Am doua fetite gemene de un an iar eu si tatal lor suntem despartiti. Nu legal. El a ... (vezi toată discuția)
Scoaterea minorului din tara fara acordul tatalui Simonaaurelia Simonaaurelia Fratele meu este divortat si are o fetita de 5 ani. Mama a obtinut custodia copilului, el plateste pensie alimentara , fetita o putea lua cand isi dorea ( nu ... (vezi toată discuția)