avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Obtinere certificat producator
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Obtinere certificat producator

doresc sa obtin un certificat de producator,dar problema este ca nu detin in mod direct pamantul ce urmeaza a fi cultivat.pamantul este al unui bunic care nu mai lucreaza pamantul.am sanse sa pot face un certificat de producator??
daca il iau in arenda sau chirie se poate obtine ????
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 21:59, 11 Noiembrie 2009

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Productie agricola nicolpa nicolpa Am luat in arenda pamant si urmeaza sa dam oamenilor bani ,nu cereale.In acest caz care ar fi inregistrarile contabile,se face factura cu tva? (vezi toată discuția)
Contabilitate societate ContSters103316 ContSters103316 Ce documente trebuie intocmite pentru a inregistra in contabilitate produsele care se dau proprietarilor de teren care au arendat terenul societatii si cum se ... (vezi toată discuția)
Masura 112 SPANU CORINA SPANU CORINA Buna ziua! As dori sa imi incerc norocul cu un proiect pe masura 112 dar desi am citi Ghidul solicitantului am o nelamurire cu privire la arendarea ... (vezi toată discuția)