avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie

Nu s-au luat in calcul la calcularea pensiei sporurile ce mi se cuvin .Cum trebuie sa procedez pentru a mi se recalcula pensia ?
Cel mai recent răspuns: Matei CHIRILOV , Avocat 16:07, 12 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca mai sunteti in termen, contestati decizia de pensionare. Mai intai la casa de pensii care daca nu raspunde (sau tot refuza) mergeti apoi in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiei pentru veniturile realizate in acord global si veniturile din prime adonisvigalex adonisvigalex Am iesit la pensie la limita de varsta in 28.03.2010 conform legii 19/2000. La stabilirea pensiei nu au luat in calcul si veniturile realizate in ... (vezi toată discuția)
Data de la care incepe recalcularea pensiei, dupa ce acest drept este castigat in instanta alcibiade alcibiade Buna seara, In anul 2010 tatal meu a castigat in instanta recalcularea pensiei deoarece nu i-au fost luate in calcul sporuri in perioada 2002-2007 - data ... (vezi toată discuția)
Plati compensatorii ancfd ancfd Va rog sa-mi spuneti, daca am beneficiat de plati compensatorii la lichidarea intreprinderii conform Ord. de Urgenta a Guvernului nr. 9/1997 ... (vezi toată discuția)