avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cum pot afla adresa unei persoane daca cunosc cateva ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cum pot afla adresa unei persoane daca cunosc cateva detalii

Salutare, as vrea sa stiu si eu cum pot afla adresa unei persoane. Mentionez ca ii cunosc numele complet, varsta, numarul de telefon, mai stiu ca locuieste in Bucuresti de 1 an.
Ideea e urmatoarea, nu pot sa sun aceasta persoana sa-i cer adresa deoarece ne-am certat acum mai bine de 1 an(atunci nu locuia in Bucuresti, adresa veche o stiu), si acum ca se apropie ziua de nastere a acestei persoane as vrea sa-i trimit un cadou dar nu stiu cum sa fac rost de adresa... M-ati putea ajuta cu ceva? Un sfat, o idee.. orice e bine venit. Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 12 Octombrie 2018
alex0745, utilizator
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 20:39, 12 Octombrie 2018
Astea sunt intrebari de prost gust aici...
Urmareste persoana si cu asta basta ...Ce-ai vrea sa ti se spuna?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fost proprietar dar nu si-a schimbat buletinul de pe casa cumparata ... Dic84 Dic84 Va salut. Am o problema care de azi a devenit apasatoare doarece m-au vizitat mascatii fara sa am vreo implicatie. Povestea incepe prin achizitionarea unei ... (vezi toată discuția)
Hartuire telefonica vasileU vasileU in urma cu vreo 12 ani fiica mea a avut o relatie de concubinaj cu un baiat .totul s-a terminat de atunci fiica mea s-a casatorit legitim are un baietel de 10 ... (vezi toată discuția)
Furt alexandup alexandup Am si eu o intrebare daca cineva are in posesie bunurile mele si nu vrea sa mi le dea pot sa depun plangere pentru furt ? (vezi toată discuția)