avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Incredintare minor, parinti necasatoriti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Incredintare minor, parinti necasatoriti

Ce sanse am sa mi se incredinteze minor de 1 si 4 luni si sa primesc pensie alimentara 25 % din venituri?
Tatal a recunoscut copilul si locuim impreuna dar din cauza dependentei de pariuri si a datoriilor foarte mari la banci traiul impreuna nu mai este posibil.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:07, 15 Octombrie 2018
Buna seara,
Mergeti la instanta si solicitati sa se dispuna exercitarea autoritatii parintesti de ambii parinti, stabilirea domiciliului la dumneavoastra, pensie de intretinere pentru mionor.
Sanse 99,99%
Daca e agresiv solicitati si ordin de protectie.
Va sfatuiesc sa solicitati ajutorul unui avocat.
Ultima modificare: Vineri, 12 Octombrie 2018
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Multumesc frumos.Imi puteti spune cam cat ar dura procesul?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De la 3 luni la 1 an.
Undeva la 4 luni ar dura daca cazul ar fi la Bucuresti si el nu isi angajeaza avocat ca sa tot amane.Daca deschideti acum procesul pentru ca altfel p9ate dura mult mai mult daca mai prindeti si vacanta judecatoreasca.

Mama are sanse foarte mari sa castige procesul in astfel de cazuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caderea tatalui din drepturile parintesti roxiana88 roxiana88 buna ziua, am un copil de 4 luni si nu sunt casatorita cu forme legale cu cu tatal copilului dar copilul poarta numele tatalui.am fost angajata deci primesc ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor durata coty2405 coty2405 prietena mea are un copil dintr-o alta relatie dar nu a fost casatorita cu tatal copilului. acum noi locuim in italia si am vra sa il aducem si pe copil dar ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului dorel 67 dorel 67 buna ziua, incerc pe scurt sa-mi descriu problema: sotia a fugit de acasa (locuim in italia) impreuna cu fiul nostru de 2 ani si 4 luni si o suma ... (vezi toată discuția)