avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... La pfa mai imi trebuie casa de marcat cu jurnal ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

La pfa mai imi trebuie casa de marcat cu jurnal electronic?

Buna ziua,

Vreau sa stiu daca la pfa mai imi trebuie casa de marcat cu jurnal electronic daca eu fac activitatii la terti legat de reproductia la animale mari bovine,ovine,suine,caprine. etc daca am chitantier si program de contabilitate SAGA PS in partida simpla.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Octombrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:18, 13 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, va va trebui una mobila pentru aceste servicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un model de contract prestari servicii de reproductie la animale tehnicianvet tehnicianvet buna ziua ! Nu gasesc niciun model de contract de prestari de servicii intre mine pfa si persoana fizica adica fermieri dar si pt ferme cu efective de ... (vezi toată discuția)
Completare rjip intreprindere individuala MoraruAnca MoraruAnca Buna seara. Am si eu unele nelamuriri, daca se poate sa ma ajute cineva? Am o intreprindere individuala, activitate machior. 1- Produsele care le cumpar le ... (vezi toată discuția)
Care este cel mai utilizat program de contabilitate CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 optez ptr saga insa as dori sa stiu cu ce programe se mai lucreaza mai usoare ptr o firma care nu are gestiune, nu are un volum asa mare de facturi, ce imi ... (vezi toată discuția)