avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... un model de contract prestari servicii de reproductie ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

un model de contract prestari servicii de reproductie la animale

buna ziua !

Nu gasesc niciun model de contract de prestari de servicii intre mine pfa si persoana fizica adica fermieri dar si pt ferme cu efective de animale. bovine, suine, caprine,ovine
Ultima modificare: Vineri, 28 Decembrie 2018
tehnicianvet, utilizator
Cel mai recent răspuns: tehnicianvet , utilizator 00:25, 28 Decembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La pfa mai imi trebuie casa de marcat cu jurnal electronic? tehnicianvet tehnicianvet Buna ziua, Vreau sa stiu daca la pfa mai imi trebuie casa de marcat cu jurnal electronic daca eu fac activitatii la terti legat de reproductia la animale ... (vezi toată discuția)
Partaj ferma de animale Angelsy Angelsy Buna seara ! Am trecut printr-un divort finalizat in luna octombrie 2015. Pe 14 februarie, fosta sotie a inaintat cererea de partaj. Primtre alte bunuri ... (vezi toată discuția)
Vecin care creste vaci calindenisa99 calindenisa99 Buna ziua, conform legii, cate vaci are voie sa creasca un vecin fara acceptul comunitatii? Ce lege gestioneaza situatia asta?Am un vecin care creste multe ... (vezi toată discuția)