avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestare amenda circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestare amenda circulatie

Ma invata cineva sa formulez o contestatie la un Proces Verbal ...va rog mult. Multumesc
Am luat o amenda de circulatie pt viteza...sunt absolut convins ca nu au proba pt 92km la ora si in plus au scris pe procesul verbal ca pot plati jumatate din suma de 1450lei in termen de 15zile respectiv 652.5lei...deci matematica celui care a scris e de râs...
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Octombrie 2018
cipdy, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 14:00, 13 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu e de ras, e foarte adevărat. E exact jumătate din minimul amenzii. Dacă doriți sa dați mai mult vă privește. Dacă doriți să depuneti plângere contravențională împotriva PV de contravenție găsiți modele pe net și alte suficiente informații. Aveți zile la dispoziție. Sau puteți apela la serviciile unui avocat, prieten, cunoștințe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal completat gresit ivsalex ivsalex Buna ziua. In data de 30.05.2020 am fost surprins cu viteza de 75 km/h in localitate, fiind oprit de politie. Agentul constatator mi-a aplicat 4 puncte de ... (vezi toată discuția)
Locul faptei gresit in procesul verbal paulmm2 paulmm2 Buna ziua, am fost inregistrat cu aparatul radar cu 102km/h in localite. Locul faptei e scris gresit, sunt doua drumuri nationale care trec prin acea ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie nul adus la usa de politie sandulescusabina87 sandulescusabina87 In data de 21.11.2010 am fost oprita de catre agentii rutieri, din intamplare in acea seara prietenul meu bause si am luat decizia de a conduce desi nu aveam ... (vezi toată discuția)