avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Eliberarea carnetului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Eliberarea carnetului de munca

Eliberarea Carnetului de Munca este conditionata de intocmirea si semnarea in totalitate a Notei de Lichidare?
Cel mai recent răspuns: shimmer , utilizator 15:51, 13 Aprilie 2006
Cartea de munca poate fi retinuta de catre Politie, dar corect si normal ar fi sa se intocmeasca lichidarea atunci cand inceteaza contractul de munca al unui salariat ,pentru a vedea daca are sau nu debite catre societate, iar daca salariatul are si refuza sa le plateasca, atunci va avea ceva probleme la ridicarea cartii demunca.
multumesc!
Pentru putin!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare carnet de munca impact impact Buna seara , Am si eu o intrebare . Am fost angajata unei institutii pana in data de 2 mai 2009 , cand societatea a efectuat desfacerea contractului ... (vezi toată discuția)
Probleme la predarea cartii de munca Aender84 Aender84 Salutare in primul rand celor de aici. In urma cu 2 luni mi-am incetat activitatea la o societate comerciala. In decursul lucrului, am efectuat un curs de ... (vezi toată discuția)
Eliberare carnet de munca-urgenttt eujad eujad exista vreun termen in care sa fiu conditionata de eliberarea cartii de munca? Un salariat ma da in judecata pe motiv ca au trecut 2 luni de zile de cand tb sa ... (vezi toată discuția)