avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna,daca ai semnat la notariat si relatiile sau stricat mai poti sa faci ceva,adica sa deschizi proces la judecatorie?.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:13, 14 Octombrie 2018
Buna ziua,
NU!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate afla daca s-a intocmit certificatul de succesiune din alta parte decat de la cei care au participat direct la succesiune?!! ninapreda ninapreda Iata care este povestea. Tatal meu a decedat in anul 2000. Cativa ani mai tarziu au decedat bunicii paterni. In urma buncilor au ramas in viata 3 copii ... (vezi toată discuția)
Am o întrebare cum pot sa verific daca matusa mia stricat actele ... Magie1 Magie1 Am o întrebare cum pot sa verific daca matusa mia stricat actele și casa se afla in alt oraș cu terenul,în scris prin notariat sa fac din acel oraș sau ... (vezi toată discuția)
Cum ii scot afara??? iulian1990 iulian1990 am si eu o mica problema...acum cativa ani mama mea a vandut o casa si pamantul din jurul ei pe baza unui contract scris de mana...mi-au achitat jumatate de ... (vezi toată discuția)