avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... pot beneficia de ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

pot beneficia de ccc

Buna ziua,

am un copil de 1 an si 4 luni. Dupa cele 126 de zile, am revenit la servici, fara sa intru in ccc. Am beneficiat si beneficiez in continuare de stimulentul de insertie (650 ron lunar).

Acuma as vrea sa intru in concediu de crestere copil, in care sa stau pana cand copilul implineste 2 ani.

Intrebarea este daca pot sa fac asta? Si voi primi ceva pentru ccc?
Stimulentul de instertie din ultimele 17 luni va trebui returnat?

Multumesc mult pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: kicki , utilizator 16:15, 15 Octombrie 2018
Puteti intra in CCC si beneficia de indemnizatia aferenta, iar stimulentul primit nu se returneaza.
Mulțumesc pentru răspuns. Aș mai avea o întrebare: indemnizația va fi calculată în baza venitului meu actual sau al celui dinaintea nașterii copilului? Mulțumesc!
Al celui dinaintea nașterii copilului.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de concediu crestere copil? DaCi11 DaCi11 Buna ziua, am un copil de 11 luni. Dupa cele 126 de zile, am revenit la servici, fara sa intru deloc in concediu de crestere copil. Am beneficiat si ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie de la data nasterii copilului si pana ce acesta implineste 2 ani ciurea_andrei ciurea_andrei Sunt SGP (soldat/gradat profesionist),lucrez in MAPN din 2006 si acum am devenit tatic. Sotia nu are servici si nici nu poate sa beneficieze de ... (vezi toată discuția)
stimulentul de insertie la intreruperea concediului de crestere a copilului otonel otonel Am citit noua lege de acordare a concediului de crestere a copilului dar nu am inteles un lucru: daca revin inapoi la serviciu inainte de un an beneficiez de ... (vezi toată discuția)