avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Depunere dosar pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Depunere dosar pensionare

Buna seara,
Nascut in luna Iulie anul 1964 , angajat cu carte de munca din lunapa septembrie 1982 cu vechime in grupa 2 de 14 ani pana in 2001 si grupa speciala de 15 ani si 6 luni total ani grupa 29 ani si 6 luni plus grupa normala si stagiu militar 36 ani de activitate .
Cand indeplinesc conditile de pensionare pentru a depune dosarul in vederea pensionari?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 08:10, 15 Octombrie 2018
Limita de varsta la 54 ani si 6 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia anticitata constantina1 constantina1 Sunt nascuta in iulie 1964, feminin. M-am angajat in sep 1982 ( grupa2) pina in sep 1996 când m-am transferat - lucrez si in prezent fara intrerupere (pana in ... (vezi toată discuția)
Iesire la pensie (calcul vârstă) LUCA SOARE LUCA SOARE Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine la calcularea varstei de pensionare. Sunt nascut in Iulie 1964. Lucrez din Aprilie 1982. In aceasta perioada am ... (vezi toată discuția)
Pensionare... Hachico Hachico Buna ziua ,am 56 ani si10 luni ,1964 09,femeie,am 29 ani si 10 luni cu grupa 1 si 2,am lucrat in Rompetrol,din 2019 luna martie sunt pensionata medical gradul ... (vezi toată discuția)