avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Iesire la pensie (calcul vârstă)
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Iesire la pensie (calcul vârstă)

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine la calcularea varstei de pensionare.
Sunt nascut in Iulie 1964. Lucrez din Aprilie 1982. In aceasta perioada am satisfacut serviciul militar [ 14 luni] , am fost de doua ori a cate un an, somer. si am avut 4 luni fara munca. Am lucrat 17 ani in grupa I de munca.
Multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: LUCA SOARE , utilizator 16:51, 22 Septembrie 2017
Limita de varsta la 56 a ni si 6 luni.
Multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta de pensionare in functie de anii lucrati pe doua grupe mihai110 mihai110 Buna ziua. Ma numesc Mihai si sunt nascut in anul 1958, luna a 11-a, ziua a-6-a. Mentionez ca am lucrat incepand cu anul 1976 , din luna august 8 luni pe grupa ... (vezi toată discuția)
Depunere dosar pensionare Ilievvio Ilievvio Buna seara, Nascut in luna Iulie anul 1964 , angajat cu carte de munca din lunapa septembrie 1982 cu vechime in grupa 2 de 14 ani pana in 2001 si grupa ... (vezi toată discuția)
Calcul varsta de pensionare cu grupa 1 calin.potor calin.potor Buna! As avea si eu o intrebare in legatura cu varsta de pensionare. Dumneavoastra sunteti mai in masura decat mine, cunoscand mai bine legile si procedurile, ... (vezi toată discuția)