avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare teren in padure
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare teren in padure

Buna ziua am un teren impadurit in Teliu care se afla in extras Cf dobandit prin uzucapiune ,care a fost incadrat in rosu de firma care s.a ocupat de amenajament iar cei de la primaria Teliu spun ca fara o hotarare judecatoreasca nu mi.l pot da inapoi cui trebuie sa ma adresez pentru acest lucru?Multumesc
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 13:00, 15 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
va trebui sa va adresati instantei, sa pronunte o hotarare care sa certifice uzucapiunea. luati legatura cu un avocat, este o actiune specifica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de proprietate Gridi Gridi Bunica mea are casa unde locuieste de peste 50 de ani. Plateste anual impozit pe casa plus teren. In extrasul CF la sectiunea Proprietari apare \"Intabulare, ... (vezi toată discuția)
Case parasite - cine le poate cumpara? Crirus Crirus Buna ziua, Ma intereseaza sa stiu care e situatia unor case parasite de 10 ani in care nu mai exista nici o tenciuala, geamuri etcetera. Cine este ... (vezi toată discuția)
Demersuri pentru rectificarea cartii funciare in sensul radierii inscrierii dreptului prin uzucapiune tudorlcn tudorlcn Buna ziua, Va deranjez cu o intrebare legata de urmatoarea situatie: Socrii mei detin un teren obtinut prin succesiune in anul 1995 .Pe acest teren doresc ... (vezi toată discuția)