avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmaș
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmaș

Bună ziua!
Pensia de urmaș se mai acorda copilului (tatal a murit) dacă mama se recăsătoreste și își schimba numele?
Menționez ca cei 2 părinți obtinusera divorțul înainte de decesul tatălui.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:26, 15 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pensia de urmaș se mai acorda copilului, chiar dacă mama se recăsătoreste și își schimba numele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie urmas pentru un copil lucianberusca lucianberusca Buna ziua, As dori sa stiu daca un copil de 15 ani care beneficiaza de pensie de urmas in urma decesului tatalui sau mai poate beneficia de pensie in cazul in ... (vezi toată discuția)
In cazul unui deces al unui parinte divortat, copilul minor primeste ... suciu_diana suciu_diana In cazul unui deces al unui parinte divortat, copilul minor primeste pensie alimentara dupa acesta? Cum se calculeaza? Daca parintele divortat care primea ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas sotie Ianis89 Ianis89 Buna ziua, Am si eu o intrebare in legatura cu o pensie de urmas pentru mama mea de pe urma tatalui meu decedat. Ideea este in felul urmator:Mama a ... (vezi toată discuția)