avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acordare drept de circulație !
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acordare drept de circulație !

Buna ziua !
Acum 30 de zile am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, vătămarea corporală fiind minora ( asta cred ca nu contează) ! La locul accidentului s-a deplasat un echipaj de la poliție , urmând a ma testa cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,11 ! Nu am reușit sa-mi explic acel rezultat întrucât nu am consumat alcool și am solicitat recoltare probe de sânge ! Rezultatul ambelor probe este 0 ! Calitatea mea in dosarul penal deschis este de martor !
Menționez faptul ca dovada eliberată in ziua accidentului este fără drept de circulație !
Am fost la parchet sa depun cerere pentru a mi se acorda dreptul la circulație, iar răspunsul (verbal) a fost ca nu pot sa-mi dea acest drept întrucât dovada este fără drept de circulație !
Este corect acest răspuns ?
Este corect raspunsul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie politist care nu era de la rutiera andrei7676 andrei7676 Acum vreo doua saptamani pe 13 mai am patit o belea.Dupa ce am consumat alcool ,am condus vreo 500 de m sa-mi iau tigari.In acel loc pandeau 1 politist si un ... (vezi toată discuția)
Conducere in stare de ebrietate tomi_mithos tomi_mithos Sunt Raul,din Cluj,as avea nevoie de cateva raspunsuri,sfaturi,am avut un accident rutier soldat cu doua victime (minore)una din ele a avut si o operatie la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua În data de 27.11.2020 am fost implicat într-un accident ... MARIAN JIPAMARIAN1@GMAIL.COM MARIAN JIPAMARIAN1@GMAIL.COM Bună ziua În data de 27.11.2020 Am fost implicat într-un accident de circulație în care a rezultat vătămare corporală a unei persoane. Am fost testat ... (vezi toată discuția)