avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu compensatoriu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu compensatoriu

Buna ziua. Mi s-a desfiintat postul, iar in informarea care mi s-a dat scrie ca voi primi "6 salarii de baza lunare brute compensatorii", iar astazi au virat in cont primul salariu din cele 6 dar a fost net nu brut. In informare nu se specifica ca vor fi nete. De ce mi-au virat netul? Am castig de cauza daca ii dau in instanta? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:34, 15 Octombrie 2018
Citez:
....in informarea care mi s-a dat scrie ca voi primi "6 salarii de baza lunare brute compensatorii"


Prin urmare, veti primi netul intrucat salariile compensatorii sunt supuse impozitarii si contributiilor sociale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu compensator si somaj anaeli_cu anaeli_cu Buna ziua, Am fost concediata prin desfiintarea postului, si mi se ofera un salariu compensator.Am 2 intrebari: mi se va da salariul brut sau net? Daca ... (vezi toată discuția)
Decizie de concediere nula? kijh kijh Buna ziua, Am primit astazi decizia de concediere pentru restructurarea postului si in ea se precizeaza ca poate fi contestata in termen de 30 de zile la ... (vezi toată discuția)
Salarii de baza brute vs. salarii de baza nete ! Marius-TM Marius-TM Ptr persoanele care vor sa plece,cu demisie,de la societate,intelegerea intre patronat si sindicate-conform pachetului salarial- a fost ca vom primi n salarii ... (vezi toată discuția)