avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... două imobile din aceiaşi localitate au număr identic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

două imobile din aceiaşi localitate au număr identic

Am cumpărat un imobil şi am făcut actele la notar cum se face. După o săptămână de la cumpărare am aflat întâmplător că pe aceiaşi stradă mai există, la distanţă de vreo zece case un imobil cu acelaşi număr. Întrebând pe proprietarul acestui imobil ce e cu numărul respectiv acest afirmă că are buletin de 19 ani pe această adresă, precum şi cadastru şi intabulare şi că a întrebat la primărie şi s-a făcut o greşeală. Cum pot rămâne posesor al numărului meu poştal deţinut de fostul proprietar din anul 1949?
Ultima modificare: Luni, 15 Octombrie 2018
Romeo45, utilizator

Alte discuții în legătură

Numere de imobil identice handocad handocad Am cumpărat un imobil şi am făcut actele la notar cum se face. Am aflat întâmplător că pe aceiaşi stradă mai există, la distanţă de vreo zece case ... (vezi toată discuția)
Rectificare cartea funciara monica_n monica_n Buna ziua, Ma confrunt cu o problema destul de delicata (zic eu) si de aceea va deranjez cu rugamintea de a ma ajuta. De curand, am aflat in mod intamplator ... (vezi toată discuția)
Recuperare act proprietate marianamoraru marianamoraru Buna ziua, As dori sa stiu unde trebuie sa caut(la ce institutie) si ce sa cer pentru a intra in posesia unui act de proprietate a unui imobil detinut in ... (vezi toată discuția)