avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... numere de imobil identice
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

numere de imobil identice

Am cumpărat un imobil şi am făcut actele la notar cum se face. Am aflat întâmplător că pe aceiaşi stradă mai există, la distanţă de vreo zece case un imobil cu acelaşi număr. Întrebând pe celalalt proprietar mi-a spus ca e vorba de o greseala a primeriei. Care sunt procedurile de atribuire a numerelor de imobil? cum imi pastrez numarul de imobil? daca se schmba nr. de imobil cine suporta cheltuielile de schimbare a documentelor (carte de identitate, permis de conducere, carte funciara, etc)?

Alte discuții în legătură

Două imobile din aceiaşi localitate au număr identic Romeo45 Romeo45 Am cumpărat un imobil şi am făcut actele la notar cum se face. După o săptămână de la cumpărare am aflat întâmplător că pe aceiaşi stradă mai ... (vezi toată discuția)
Tranzactie imobiliara cu cf gresit serdexro serdexro Buna ziua. Sunt in mijlocul unei tranzactii imobiliare. Vreau sa cumpar un apartament.Ieri am fost la notar impreuna cu vanzatorii. Notarul a scos CF. Am ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu Deak robert Deak robert Buna. Recent mi-a expirat cartea de identitate. Doresc sa schimb sinadresa de domiciliu. Practic se schimba doar numărul de casa. Localitatea, strada chiar ... (vezi toată discuția)