avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract nerespectat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract nerespectat

Buna Seara!Va-si ruga sa ma sfatuiti/indrumati si pe mine in problema urmatoare:Acum 3 ani am participat la un concurs organizat de o casa(firma) de productie emisiuni TV pentru un post de televiziune.Am castigat acel concurs iar conform contractului incheiat cu acea firma ar fi trebuit sa primesc suma de 1500 lei ,insa din pacate nu am primit acesti bani nici in ziua de azi.Am incercat sa contactez firma organizatoare insa ei imi spuneau ca raspunzator este postul de televiziune,am sunat si la televiziune si mi s-a spus ca sunt insolventa.Am facut si o reclamatie la OPC insa raspunsul primit a fost cum ca aceasta problema nu tin de ei.Ce se mai poate face pentru a intra in posesia sumei de bani castigata?Multumesc Anticipat!
Ultima modificare: Luni, 15 Octombrie 2018
Mihail98, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihail98 , utilizator 19:28, 15 Octombrie 2018
Daca au trecut mai mult de 3 ani s-a prescris dreptul dvs de a solicita restituirea sumei datorate.Daca nu s -au implinit 3 ani mergeti la un av pt a ce optiuni aveti,suma fiind mica iar procesul de durata este posibil sa nu renteze nici pt dvs si nici pt av.
Contractul cu firma de productie TV a fost incheiat in data de 02-04-2015.Emisiunea aceea ruleaza si acum la postul de televiziune respectiv si asta ma intriga.Dar daca dreptul meu s-a prescris raman doar cu amagirea...Multumesc pentru raspuns D.le Avocat!
Ultima modificare: Luni, 15 Octombrie 2018
Mihail98, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcare drepturi de autor Modo77 Modo77 Buna ziua, O intrebare legata de drepturile de autor, va rog. Un film de scurtmetraj, creat de mine si asupra caruia am toate drepturile, a castigat un ... (vezi toată discuția)
Licentiere / brevetare format sau concept eveniment farkas.norbert farkas.norbert Buna ziua, Dupa cum stiti o productie de televiziune, se da exemplul \" Vreau sa fiu miliardar\" , \"Dansez pentru tine\" etc. sunt productii importate din ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fac un post de tv prin internet (broadcast-non profit) ! Flexy Flexy Buna seara! Vreau sa-mi fac un post de televiziune (mai bine zis broadcast) pe internet prin intermediul studiourilor virtuale livestream. Nu stiu ce fel de ... (vezi toată discuția)