avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... sanctiune in regim rutiere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

sanctiune in regim rutiere

am avut itp expirat si alcolemie 0,64 in aerul expirat , am fost dus la upu pentru recoltare de sange , am refuzat a doua proba de sange si acum astept rezultatul. ce pot pati?
Ultima modificare: Marți, 16 Octombrie 2018
irimiaandrei1987, utilizator
Sa fiti trimis in judecata si condamnat.
La ce pedeapsa sa ma astept , as dori sa stiu
Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale.
Daca nu sunteti recidivist, in cel mai rau caz veti fi condamnat la o pedeapsa cu inchisoarea si suspendarea executarii sub supraveghere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aseară am condus mașina 30 metri cu o alcolemie de 0.66 in ... Ionut2345 Ionut2345 Aseară am condus mașina 30 metri cu o alcolemie de 0.66 in aerul expirat . Ulterior am fost dus la UPU pentru analize, nu au fost anumite evenimente, avarii ... (vezi toată discuția)
Tata a accidentat o persoană în timp ce conducea sub influența alcoolului și având permisul expirat. la ce consecințe se poate aștepta? Ranya1402 Ranya1402 Tatăl meu a facut ieri un accident cu masina ! A intrat în 2 pomi , o creanga a căzut pe o persoană care stătea pe banca .. Rezultat \" umar si femur ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0,69. la ce sa ma astept? Alin721 Alin721 Salutare! Am 23 de ani, de ziua mea mea de naștere am fost prins de către un echipaj al poliției cu o alcoolemie 0’69 in timp ce mergeam pana la un drive, ... (vezi toată discuția)