avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Vanzare fond de comert de catre o intreprindere ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Vanzare fond de comert de catre o intreprindere individuala

Buna ziua, detinem o I.I., cu numele nostru personal "X.Y INTREPRINDERE INDIVIDUALA". Dorim sa vindem fondul de comert. Este posibil?
Dorim sa vindem : clientela, vadul, dreptul pe spatiu, si bunurile mobile/imobile/marfa (e un magazin alimentar.
Nu detinem Marca sau emblema, insa nu stim ce facem cu firma? Exista firma pe magazin cu numele II-ului, insa nu o putem vinde, pentru ca e numele nostru, si oricum vrem ca dupa vanzare sa suspendam Intreprinderea. Se poate vinde doar ce am aratat?
Cu autorizatiile noastre ce se intampla? Ce putem face? (PSI, sanitara, etc)?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 16 Octombrie 2018
nyusziful, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:55, 13 Noiembrie 2018
Daca mai este valabil, veti vinde doar dreptul pe spatiu si bunurile mobile/imobile/marfa de la magazinul alimentar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare fond de comert ContSters128282 ContSters128282 Am o nelamurire: trebuie sa fac un contract de vanzare cumparare a fondului de comert, dar trebuie sa vand doar fondul de comert de pe un anumit punct de ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat Marya STANCU Marya STANCU buna seara problema mea este urmatoarea:am o intreprindere individuala si doresc sa inchiriez un spatiu prin contract de comodat pentru a deschide un magazin ... (vezi toată discuția)
Obtinere autorizatie functionare spatiu comercial parter bloc x_vio_fr x_vio_fr Buna ziua , In anul 1997 am infiintat o asociatie familiala intr-un spatiu autorizat , din apartamentul nostru de la parter. Dosarele cu autorizatia de ... (vezi toată discuția)