avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contestatie in contencios adminstrativ certificat de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contestatie in contencios adminstrativ certificat de handicap

incadrat in grad de handicap accentuat in anul 2013 la revizuire nu am mai fost incadrat motivul ma incadrez la legea 263/2010 am depus dosar la casa de pensii am fost trimis la expertiza la bucuresti de unde am fost pensionat cu gr 3 sufar de o boala psihica care necesi ta multe internari si tratment pensia fiind mica la25 ani lucrati 740 ron boala agravinduse am depus din nou acte la comisia de handicap unde am fost respins pe motiv ca boala nu se incadreaza si sant pensionat la limita de varsta ceia ce nu este adevarat eu fiind pensionat medical mi s a spus sa fac contestatie in contecios administrativ este un model de cerere pentru contestatie pentru ca nu ma descurc si daca am vreo sansa la contestatie num i pot permite avocat mutumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:42, 16 Octombrie 2018
Certificatele emise pot fi contestate la Instanța de Contencios Administrativ, în termen de 30 de zile.
`
Tribunalul - Sectia de Contencios Administrativ este instanța competentă.

Vedeti daca va ajuta acest link
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara,va rog sa ma sfatuiti ce sa fac. sufar de boala celiaca ... symo8na symo8na Buna seara,va rog sa ma sfatuiti ce sa fac. Sufar de boala celiaca ( intoleranta la gluten),am depus dosarul la Asistenta Sociala pentru incadrare la grad ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de pensie pentru limita de varsta? OLGAS OLGAS Sunt o persoana cu handicap din nastere.Mi s-a eliberat un certificat de incadrare in grad de handicap,cod boala 4(vizual),grad de handicap accentuat,data ... (vezi toată discuția)
Atacare decizie de incadrare in handicap ContSters111862 ContSters111862 buna ziua ,am si eu nevoie de ajutor, sufar de o boala neurologica incurabila si sunt pensionat de handicap grad accentuat de 4 ani cu revizuire la 1 an si as ... (vezi toată discuția)