avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... martor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

martor

rudele de gradul unu se iau in considerare in instanta daca numai ele au fost prezente in momentul respectiv? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 16:25, 16 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu pot sa fie audiate decat in cauzele precizate anterior,incercati sa dovediti cu alte probe daca este vorba despre alte spete..
Ultima modificare: Marți, 16 Octombrie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În lumina art 315 Cod Proceduă Civilă, nu pot fi ascultate rudele până la gradul al treilea inclusiv, decât cu acordul părților.
Totuși, art 316 statornicește excepția, arătând că în procesele privitoare la filiaţie, divorţ şi alte raporturi de familie se vor putea asculta rudele şi afinii prevăzuţi la art. 315, în afară de descendenţi.
i-am dat cuscrului meu 6000 de lei si acum nu mai recunoaste. am mers pe incredere. daia spuneam ca eram de fata numai membrii familiei adica sotia. sora mea. mama mea. si el. multumesc anticipat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vă loviți de inadmisibilitatea administrării probei cu martori pentru dovedirea unor acte juridice prețuite la mai mult de 250 lei.
Eu aș formula plângere penală pentru înșelăciune, luați legătura cu un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe care dintre ei pot sa i pun martori ? Loryyta Loryyta Intr un proces civil fiul meu sau concubinul si matusa mea poate sa mi fie martori ? (vezi toată discuția)
Martor divort ALBERTO58 ALBERTO58 pot fi citati ca martori in dosarul divort parintii? art 315 CPC ,alin 1,prevede acest lucru? (vezi toată discuția)
Refuzare martor virtual72001 virtual72001 In cadrul unui proces de partaj judiciar, dupa parintii defuncti, reclamanta este reprezentata de mandatar (sotul ei). La audierea martorilor reclamanta ... (vezi toată discuția)