avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Programul Investete in tine
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Programul Investete in tine

In cazul in care vreau sa accesez creditul pentru o operatie chirurgicala ce acte ar trebui sa duc la banca? Sau cum trebuie sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:41, 16 Octombrie 2018
Programul poate fi accesat și de persoane cu vârsta cuprinsă între 26 și 55 de ani, dacă acestea sunt cuprinse în sistemul de învățământ sau efectuează cursuri de reconversie și/sau specializare profesională.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

angajare pe post de economist ContSters222021 ContSters222021 Absolventul de Studii Economice -sistem Bologna- specializarea Marketing,ciclul I poate fi angajat pe post de economist? (vezi toată discuția)
Reconversia profesionala a cadrelor militare disponibilizate (treceri in rezerva, pensionati, s.a.) arusoaei_danut arusoaei_danut Sunt un fost ofiter M.Ap.N. specializarea - aparare NBC, ce ma framanta ?.Cand s-a inceput reforma in structurile militare subordonate M.Ap.N., la centrele ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cresterea copilului sweet_angell sweet_angell buna ziua. am auzit ceva si vreau sa va intreb daca este adevarat sau nu..am inteles ca in momentul in care o viitoare mamica nu e angajata dar face studii ... (vezi toată discuția)