avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere fara permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere fara permis

Daca nu am fost prezent la a doua chemare in instanta din motive ca nu am putut ajunge , ce se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: TheGodfather , utilizator 15:47, 16 Octombrie 2018
Daca nu v-ati prezentat niciodata, riscati sa fiti condamnat la o pedeapsa cu executare. Aveti posibilitatea sa va angajati avocat care sa va reprezinte.
Am fosr prezent de 3 ori. De doua ori la procuror si odata in sala de judecata. Dar astazi nu am avut cum sa ajung.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot primi pedeapsa cu suspendare?? gheorghitabogdan gheorghitabogdan Buna ziua...am si eu o intrebare la care va rog foarte frumos sa ma ajutati...Am primit 4 ani de inchisore pentru trafic de persoane si trafic de ... (vezi toată discuția)
Scrisoare catre judecator Bloower Bloower Buna seara. Am primit o comunicare de la procuror in care scrie ca se propune sa se renunte la urmarirea penala. Am primit si o citatie de la instanta ... (vezi toată discuția)
Recurs curtea de apel dupa sentinta georgel67 georgel67 buna ziua !am fost condamnat de o instanta la 4 luni cu suspendare pt infractiunea de conducere pe drumurile publice in stare de ebrietate !dupa circa trei ... (vezi toată discuția)