avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Oprire pe stat de plata .
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Oprire pe stat de plata .

Buna ziua ; am o oprire pe statul de plata la un leasing la masina pe o perioada de 5 ani ; astazi am aflat printr-un mesaj de la banca ca mi sa mai facut o oprire in valoare de 2500 ron de la un ifn ; au voie sa imi faca 2 opriri pe statul de plata ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:12, 16 Octombrie 2018
Da, au voie .. in acest caz, poprirea nu poate depasi în fiecare lună jumătate din salariul net.
Multumesc de raspuns ; jumatate din salarul net cu tot cu cealalta oprire sau jumatate din ce ramane dupa prima poprire ?

Cornel Vasile a scris:

Da, au voie .. in acest caz, poprirea nu poate depasi în fiecare lună jumătate din salariul net.

Jumatate din salariul net cu tot cu cealalta oprire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii Dawood Dawood Buna seara.am doua datorii la același IFN....la una din ele mi-a venit oprire pe salariu 1/3 din acesta încă din luna iunie a fost prima oprire iar azi a ... (vezi toată discuția)
Poprire pe conturi, nelamurire Manone_BM Manone_BM Buna ziua, Exista doua popriri pe un salariu, una din partea unui IFN si una din partea unei persoane fizice (printr-un contract de imprumut). Angajatorul ... (vezi toată discuția)
Pana la ce cota procentuala se poate pune poprire pe salar GEO68 GEO68 Buna seara sau buna ziua As avea o problema poate ma ajuta cineva cu o informatie . Platesc pensie de intretinere in valoare de 359ron mai am o rata de la ... (vezi toată discuția)