Buna ziua, sunt studenta in ultimul an de facultate si saptamana aceasta am intampinat o problema cu un cadru didactic. Acesta obliga studentii sa achizitioneze cartile sale, incalcand regulamentul intern al universitatii. Personal am fost la dumnealui sa ii spun ca din motive financiare nu imi permit sa achizitionez cartea in valoare de 150 lei si l-am intrebat daca o pot xero-copia. Acesta a raspuns scurt si vehement "NU", iar a doua zi s-a adresat grupei de studenti in legatura cu mine, referindu-se la "cazul social al grupei" si a intrebat colegii daca pot face cheta pentru mine ca sa ii cumpar cartile. Asadar, voiam sa intreb daca este vreun temei legal pe care as putea sa il urmez in cazul acestei nedreptati, al unui profesor care abuzeaza de functia sa pentru a-si comercializa "marfa''. Ce se poate face? Va multumesc!
Puteti sesiza in scris, cu nr. de inregistrare/ data decanatul facultatii/ rectoratul universitatii. Exista un risc posibil ca ulterior sa aveti probleme la examene.
Examene restanta...
simpleway
Sunt studenta in anul 1 la Litere. Am o profa, care incearca nervii tuturor studentilor care trec pe mana ei. Am dat la ea a 3-a restanta si am picat-o. Oare ... (vezi toată discuția)