avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Comunicare acte de procedura
Discuție deschisă în Executare silită

Comunicare acte de procedura

Buna seara. Întrebarea pe care o adresez este legata de comunicarea actelor de procedură în cadrul executării silite. este legala comunicarea actului la domiciliul din cartea de identitate la care însă nu mai locuiesc? Mai precis am vândut apartamentul unde am în cartea de identitate domiciliul fără a schimba pe noul domiciliu. Am predat apartamentul la data care este menționată în contractul de vânzare, acolo locuind altă persoană. Am primit comunicări ale înființarii popririi la acea adresă, manțiunea curierului fiind că nu s-a găsit destinatarul și s-a depus la cutia poștală. E legală comunicarea?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:04, 17 Octombrie 2018
Daca este vb de un credit vechi, depuneti contestatie in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostinta. Solicitati repunerea in termenul de contestatie si invocati acest aspect. Practica instantelor de judecat inclina catre dvs. in privinta acestei situatii. Indicat ar fi bine sa studieze cineva actele si sa vada exact daca exista motive pt depunerea contestatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Realizarea comunicarii in cazul refuzului primirii sau neridicarii de la oficiul postal Bittermann Bittermann Procedura civila nu reglementeaza cazul in care comunicarea unei scrisori recomandate cu continut declarat nu se realizeaza pe motivul neridicarii de oficiul ... (vezi toată discuția)
Chemarea la sedinta de informare - procedura tehnica tatutzul tatutzul bun gasit intrebarea 1: pentru chemarea paratului la sedinta de informare, care este procedura tehnica ce trebuie urmata? intreb aceasta deoarece, in ... (vezi toată discuția)
Executare silita inceputa in 2015, am aflat de ea in 2019 odata cu poprirea, ce pot face? negue_c negue_c Buna ziua, Dupa cum spune si titlul, zilele trecute am aflat ca la un executor judecatoresc exista dosar de executare pe numele meu, deschis in 2015, pentru ... (vezi toată discuția)