avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Plingere
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Plingere

Am platit 1800 euro unui avocat si pentru banii platiti am semnat intr-un registru fara sa i-mi dea chitanta sau contract de asistenta juridica,fara ca acesta sa rezolve ceva,eu detin doar mesajele si mail,intrebarea este daca imi poate returna banii?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 09:39, 17 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solicitați-i remiterea contractului în original, afacturii emise în baza acestuia și a chitanței.
În caz de refuz, aveți posibilitatea de a formula plângere la Barou dar cel
mai bine ar fi să rezolvați pe cale amiabilă, eventual somați-l în acest sens, trimițându-i notificarea prin serviciul poștal, cu confirmare primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atentie la acte si la buzunar ! MICOLIS MICOLIS O societate în curs de constituire, pe baza rezervării denumirii, închiriază un spaţiu comercial pt. punct de lucru. Se întocmeşte şi semnează un ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la avocat ianis66 ianis66 Un avocat mi-a cerut 1000 ron contravaloarea in lei a unui bilet de avion pentru a pleca la munca in Anglia.Avocatul are firma de avocat ...cu litera C ... (vezi toată discuția)
Renuntare la avocat Adi Lungu Adi Lungu Intr-un proces penal, avocatul ales a cerut si a primit o suma, in doua transe (cca 40% si 60%), pentru asistenta pe parcursul urmaririi penale. Intrucat, de ... (vezi toată discuția)