avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare medicala
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare medicala

Buna ziua, as avea o intrebare si sper sa pot gasii pe cineva sa ma lamureasca, daca am 29 ani, studenta la master la facultate de stat si am si un copil in varsta de 4 ani si nu am nici un venit asigurat lunar, pot beneficia sau nu de asigurare medicala? daca da, ce ar trebuui sa fac?

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie copil luminit83 luminit83 Buna ziua , sunt Luminita am 29 de ani de cu curand am aflat ca sunt insarcinata . Am absolvit o facultate de stat la buget 4 ani acum sunt in ultimul an la o ... (vezi toată discuția)
Drept somaj carmen2011 carmen2011 Buna ziua Am nevoie de niste informatii va rog...prima ar fii ca,eu sunt in somaj acum,restructurare la locul de munca,si am intrat la facultate la stat..mai ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de concediu pentru cresterea copilului? ContSters252015 ContSters252015 as vrea sa raman insarcinata dar am contract cu 2 ore pe zi per nedeterminata de la 1 nov 2011,m-am danit sa fac un master la stat din toamna sau sa mai dau la ... (vezi toată discuția)