avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Luat in Spatiu de un maghiar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Luat in Spatiu de un maghiar

intrebarea mea este :daca sunt luata in spatiu de un maghiar pot obtine cetatenie maghiara??Gen sa imi mut domiciliu pe adresa individului.mentionez ca nu m am nascut in Budapesta si nu am
rude cu cetatenie maghiara..
Cel mai recent răspuns: Ailia , utilizator 10:20, 19 Octombrie 2018
Nu este suficient.
Pentru obtinerea cetateniei unui alt Stat, sunt multe conditii si proceduri de urmat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorie sua cetatean maghiar claudiucostea7 claudiucostea7 buna ziua! va rog sa-mi spuneti care sunt conditiile pentru a obtine o autorizatie ESTA. sunt cetatean roman si traiesc in Romania, dar in acelasi timp sunt ... (vezi toată discuția)
Cetatenia maghiara georgetastancu georgetastancu Am un baiat de 19 ani,nascut Budapesta,Ungaria.Cum poate obtine cetetenia maghiara?Trebuie neaparat sa stie limba maghiara? (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt julia, m-am nascut in romania, iar de la varsta ... Alma7 Alma7 Buna ziua! Sunt Julia, m-am nascut in Romania, iar de la varsta de 4 ani m-am mutat in Ungaria. Actualmente, stau cu iubitul meu in Bucuresti si as vrea sa ... (vezi toată discuția)