avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua! Sunt Julia, m-am nascut in Romania, iar de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua! Sunt Julia, m-am nascut in Romania, iar de la varsta ...

Buna ziua!
Sunt Julia, m-am nascut in Romania, iar de la varsta de 4 ani m-am mutat in Ungaria.
Actualmente, stau cu iubitul meu in Bucuresti si as vrea sa ma mut aici in Romania.
Intrebarea mea este ce acte am nevoie pentru a-mi face buletin de Romania si ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a putea locui aici.
Vreau sa pastrez si cetatenia maghiara.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 23:01, 3 Februarie 2021
Dacă v-ati nascut in România aveti din naștere cetățenia romana
...
Ultima modificare: Vineri, 16 Octombrie 2020
elena674, utilizator
V-ati nascut in Romania din parinti de cetatenie romana? Parintii dvs. au renuntat la cetatenia romana?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine cetatenia maghiara? eva_balan eva_balan Buna,sunt Eva as avea si eu o intrebare....sant cetatian roman cu parintii,bunici unguri as vrea sa stiu cum as putea obtine cetatenia maghiara...tin sa ... (vezi toată discuția)
Cetatenie mara8 mara8 Ma interesez pt o ruda de a mea.Situatia este urmatoarea: s-a nascut in Romania. La varsta de 7 ani a plecat cu parintii in Ungaria.Acest lucru se intampla ... (vezi toată discuția)
Cetatenie bartis bartis Buna ziua! Iertati-ma ca nu pot sa ma explic prea bine.As avea íntrebari: Eu m-am nascut ín Romania si ín 1990 am plecat ín Ungaria.Acum cu nevasta si 2 ... (vezi toată discuția)