avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Se poate renunta la cardul bancar, fara a se inchide ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Se poate renunta la cardul bancar, fara a se inchide contul?

Buna ziua,
Am un card de alocatie la BRD care expira in luna noiembrie 2018 si nu doresc sa-l reinnoiesc deoarece am transferat incasarea alocatiei la Garanti Bank. Prima alocatie inca nu a intrat la noua banca si nu doresc sa reinnoiesc cardul la BRD. Intrebarea mea este daca pot lichida cardul, dar contul sa ramana in continuare activ(pana imi intra prima alocatie la Garanti). Multumesc.
Cel mai recent răspuns: pavel_elena , utilizator 09:43, 18 Octombrie 2018
Daca cardul expira o sa vi-l blocheze ei iar contul bancar ramane activ in continuare si-l veti inchide mai incolo cand veti preda si cardul. dar sa nu il lasati asa uitat acolo daca nu il veti ma folosi caci va poate crea probleme.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Octombrie 2018
george-neagu, moderator
Va multumesc mult pentru raspuns. O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere card (si cont) brd student ContSters87133 ContSters87133 Pe 25.07.2016 am inchis cardul de student la o sucursala BRD(cea care imi emisese cardul, o denumesc eu Sucursala 1) si mi-au spus sa revin(la orice ... (vezi toată discuția)
Cont neinchis la banca crys1976 crys1976 Buna . Ma cheama Cristi si am o mica problema cu banca . An 2006 firma la care am lucrat m_ia facut card la Banca pt. a incasa salariul. An 2007 am plecat in ... (vezi toată discuția)
Alocatie copii misima misima Buna ziua. Luna aceasta, pe 14 Aprilie, fetita mea a implinit 2 ani. Ce demersuri trebuiesc facute pentru ca alocatia de 80 lei/luna sa fie virati direct ... (vezi toată discuția)