avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... consecinte juridice - ce inseamna , exemple.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

consecinte juridice - ce inseamna , exemple.

Buna ziua,

Ce inseamna consecinte juridice? Ma refer la un caz concret, am un coleg care a fost disponibilizat la o firma de la un srl. Motivul fiind ca foile de parcurs si cererile pentru diurna nu eram conform CCM si legilor in vigoare. Adica mai erau zile si in care nu era plecat sau perioada nu a fost de minim 12 ore. Se cam practica lucrul aceste si erau trecut cu vederea in idea in care nu se platesc orele suplimentare si una cu alta se cam compenseaza. Ideea este daca i-se poate face ceva in ideea incare daca va avea un proces penal si va cere sa fie verificati si restul colegilor suntem toti o apa si un pamant . Ce i se poate intampla , am inteles ca i s-au mentionat lucruri grave de genul Fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals. Aceste foi cu diurne dupa ce erau trimise la sediu mai treceau pe la o persoana care le aproba.

Alte discuții în legătură

Judecata ore suplimentare costincosti costincosti Buna ziua, suntem 15 colegi (soferi) care am dat in judecata angajatorul in anul 2011 pentru neplata orelor suplimentare. Primul termen stabilit de instanta a ... (vezi toată discuția)
Condica/pontaj/semnatura angajatului wolfususro wolfususro In procesul pe care il am cu angajatorul acesta nu tinea nici o evidenta-sau cel putin eu nu am semnat nici un act legat de nr ore prezent la lucru. ... (vezi toată discuția)
Diurna - salariat in constructii si salariat mobil sofer valentinaanghel valentinaanghel Buna ziua, Am urmatoarele intrebari: pentru salariatul in constructii / pentru salariatul sofer caruia in contractul de munca locul de munca nu este fix: ... (vezi toată discuția)