avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ce pot face daca am poprire mare?
Discuție deschisă în Executare silită

Ce pot face daca am poprire mare?

Am salariu 1200 net si poprire de 400....Dar stau cu chirie....Si nu pot face fata la aceasta poprire...Am fost la firma de executare si am vrut sa fac o cerere de angajament de plată de 200 si nimeni nu te baga in seama!!!
Ultima modificare: Miercuri, 17 Octombrie 2018
robert1972, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 22:13, 18 Octombrie 2018
Trebuia sa consultati un av nu sa mergeti cu caciula in mana la recuperatori.Av va putea sugera o contestatie la executare sau alte solutii,acum e posibil sa fie prea tarziu.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Octombrie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Domnule avocat, la salar de 1200 își permite un avocat ,intreb si eu .Sa vă spun că un domn de pe aici(avocat) mi-a cerut 250€ numai sa se uite la ce acte am.
Mergeti la o instanta judecatorie/tribunal din localitatea dvs si ceteti o consultatie nu va costa mai mult de 100 lei pt a vedea daca mai aveti vreo sansa sau sinteti bun de plata.Nu stiu cat v -au cerut avocatii dar in mod cert nu o sa gasiti sprijin la cei care au interes sa va execute silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajament de plata! katonalevente katonalevente Anul trecut am avut un accident in care am produs pagube materiale la firma in valorare de aprox 4500 de euro dar nu mi sa dat nici o factrura absolut nimic! ... (vezi toată discuția)
Bună ziua mă confrunt cu o problemă legată de un contract ... mulut mulut Bună ziua mă confrunt cu o problemă legată de un contract de inchiriere.Am inchiriat un apartament iar chiriașii nemaiplatind chiria de două luni,am ... (vezi toată discuția)
Concubinaj - cum recuperez suma imprumutata? eunice77 eunice77 Buna, Ma poate ajuta cineva si pe mine? Am locuit impreuna cu un barbat 5 ani, la un moment dat i-am imprumutat 6000 lei dar fara martori. Acum ne-am ... (vezi toată discuția)