avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație

Dacă eu in ultimele 12 luni am lucrat cu jumătate de norma , ma mai pot încadra in suma minima de indemnizație după sarcina de 1250 de lei ? Precizez Ca in acte apar cu jumătate din salariul minim pe economie . Eu nu am știut ca sefa ma pus cu jumătate de norma .
Ultima modificare: Miercuri, 17 Octombrie 2018
Bbianamaria, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:12, 18 Octombrie 2018
De curiozitate, in exemplarul primit de dvs. din Contractul de munca, ce secrie in dreptul programului si salariului? Cate ore pe zi si ce salariu...?
@ Bbianamaria

.... in acte apar cu jumătate din salariul minim pe economie . Eu nu am știut ca sefa ma pus cu jumătate de norma . ...

Veti primi 1250 lei.
Ca sa modificat la 4 ore și salariul la jumate .

Ionut.ion a scris:

De curiozitate, in exemplarul primit de dvs. din Contractul de munca, ce secrie in dreptul programului si salariului? Cate ore pe zi si ce salariu...?

Ultima modificare: Joi, 18 Octombrie 2018
Bbianamaria, utilizator
Si de modificarea asta cum si cand ati aflat? Ati primit pe parcurs vreun act aditional la contract daca la inceput a fost incheiat cu un timp normal de lucru, 8 ore pe zi?
Chiar nu are relevanta cand i s-a modificat durata timpului de munca sau daca a primit sau nu act aditional ... citez

Dacă eu in ultimele 12 luni am lucrat cu jumătate de norma , ma mai pot încadra in suma minima de indemnizație după sarcina de 1250 de lei ? ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil roxanatita roxanatita Buna ziua,sunt salariata ,pe cartea de munca figurez cu program de 2 ore/zi si salariul este de 150 ron,asi dori sa stiu daca beneficiez de indemnizatia pentru ... (vezi toată discuția)
Durata concediului de odihna in cazul angajatului cu 4 ore Cristina I. Cristina I. Buna ziua. Am o intrebare, pe care am mai adresat-o si cu alt prilej si la care am primit si raspunsuri. Dar, pentru ca problema mea persista, revin si ... (vezi toată discuția)
Buna seara.va rog sa imi spuneti daca am contractul de munca ... Alexa2021 Alexa2021 Buna seara.Va rog sa imi spuneti daca am contractul de munca pe 4 ore/zi și salariul jumătate din minimul pe economie+75% ajutor de la stat diferenta între ... (vezi toată discuția)