avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor de vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor de vechime

buna seara!am lucrat un an la o firma si , din neatentie(a mea si a lor), am semnat un contract de munca pe care era stipulat un spor de vechime de 5%(aveam 6 ani si 6 luni vechime atunci)...am citit pe net si am vazut ca ma incadram la categoria 5-10 ani si un spor de vechime de 10%...se mai poate face ceva sa recuperez diferenta? va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 17 Octombrie 2018
franciscmircea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:59, 18 Octombrie 2018
Transele de vechime trebuie sa fie prevazute in c.c.m. aplicabil sau in reg. intern.... verificati si reveniti cu detalii ..... pentru sectorul privat nu exista legislatie in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. intrebarea mea e, se poate taia din vechimea in munca ... gabisim gabisim Buna seara. Intrebarea mea e, Se poate taia din vechimea in munca .(In anul 2022 aveam pe fluturas vechimea de 22% si anul acesta 2023 am vechime de 20% ... (vezi toată discuția)
Spor vechime ContSters151108 ContSters151108 Am 13 ani si 3 luni vechime in munca fara intrerupere.As vrea sa stiu care e sporul de vechine care mi se cuvine,deoarece eu acum am pe statul de plata 12% si ... (vezi toată discuția)
Acordare spor vechime ContSters278216 ContSters278216 Buna-ziua.V-as ruga sa ma informati daca un salariat care lucreaza intr-o firma privata are dreptul la spor de vechime.Salariatul este personal TESA -operator ... (vezi toată discuția)