avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită intarzierea executarii silite
Discuție deschisă în Executare silită

intarzierea executarii silite

buna seara, am mare nevoie de ajutorul dumneavoastra
nu am platit ratele la leasing si a-si vrea sa stiu daca pot sa mai trag putin de timp , timp in care o alta firma imi este datoare si sper sa-mi dea bani .
Cel mai recent răspuns: ContSters84518 , utilizator 17:09, 12 Noiembrie 2009
In cazul in care nu ati achitat integral ratele de leasing timp de doua luni consecutive calculate de la scadenta prevazuta in contractul de leasing finantatorul are dreptul de a rezilia contractul de leasing. (art.15, OG 51/1997 privind operatiunile de leasing si societatile de leasing)
Contactati urgent societatea dvs de leasing si solicitati o reesalonare a platii ratelor. Adresati-va in scris aratand motivele care va impiedica temporar sa platiti ratele precum si dorinta dvs de a continua platile la contractul de leasing.
Probabil ca vi se va solicita sa achitati mai intai anumite penalizari si abia apoi vi se vor incasa ratele restante. (solicitati factura si pentru penalizari!)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somati executare IONEL1964 IONEL1964 Buna ziua In anul 2006 am incheiat ca persoana fizica un contract de leasing auto pe o perioada de 5 ani. Am achitat un avans de 20000 lei si un numar de 26 ... (vezi toată discuția)
Rate leasing auto neachitate hagiu petru hagiu petru nu am platit 2rate .dosarul este trimis la o firma de recuperatori.Se poate ajunge la o intelegere cu aceasta firma.Mai am 7 rate de platit (vezi toată discuția)
Reziliere contract de leasing puiu_luca puiu_luca buna. am si eu o problema, si as vrea un raspuns de specialitate daca se poate. am ajuns in imposibilitatea de a pati ultimile trei rate de leasing la un ... (vezi toată discuția)