avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Neprezentare in urma invitatiei la politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Neprezentare in urma invitatiei la politie

Buna ziua,

Am primit o invitatie din partea Directiei Politiei Locale, Serviciul Circulatie Rutiera, conform careia trebuia sa ma prezint in data de 26.09.2018 acolo, in urma unei opriri/stationari interzise din data de 28.03.2018.

In josul paginii este mentionat faptul ca sunt invitata pentru clarificarea situatiei, in caz contrar fiind aplicate sanctiunile prevazute de OUG 195/2002 R, respectiv Legea 61/1991.

Mentionez faptul ca sunt proprietara masinii, dar nu eu conduceam si ca am vazut pentru prima data aceasta invitatie abia astazi, 18.10.2018.

Prin "clarificarea situatiei" ar trebui sa inteleg amenda pentru stationare interzisa? Si ce se intampla daca nu m-am prezentat cand a trebuit? Exista o amenda in acest caz? Daca da, care este cuantumul?
Ultima modificare: Joi, 18 Octombrie 2018
Aurelia31, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:02, 18 Octombrie 2018
Mergeti sa explicati situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea unui proces verbal de contraventie zeciualex zeciualex am luat o amenda pentru stationare interzisa, am refuzat sa semnez iar cand mi-a venit PV acasa am mers la post sa contest deoarece acel semn nu exista in ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare Mihail98 Mihail98 Buna Ziua!In data de 23.10.2020 sotia mea a parcat masina(care este pe numele meu) intr-o zona unde oprirea este interisa, intoarsa la masina a gasit sub ... (vezi toată discuția)
Solicitare date sofer de catre politia locala pentru stationare interzisa pe baza unei hcl cristibo cristibo Am primit o solicitare prin posta din partea Politiei Locale sector 6 pentru furnizarea datelor soferului care a incalcat prevederile Hotararii Consiliului ... (vezi toată discuția)